Fietsendrager elektrische fiets, dé 5 beste op een rijtje

We vergelijken zeven van de beste fietsendragers voor elektrische fietsen. Om een ​​vliegende start te maken, kan je hier een kort overzicht zien, dit zal je helpen om snel de beste opties voor fietsendragers voor elektrische fietsen te vergelijken.

Thule fietsendrager elektrische fietsen - 2 fietsen

Thule fietsendrager elektrische fietsen is een van de populairste fietsendragers die ook elektrische fietsen kan vervoeren. De elektrische fietsendrager is ideaal voor het vervoeren van 2 elektrische fietsen. Hij heet niet voor niets de Thule Easyfold 931, hij is compact, zeer makkelijk te gebruiken en volledig opplooibaar. Zijn laadvermogen bedraagt 60 kilogram en is dus ideaal voor elektrische fietsen of e-bikes. Natuurlijk kan je ook gewone fietsen vervoeren met deze geavanceerde fietsdrager. Je maakt de elektrische fietsen vast met afneembare frame adapters die voorzien zijn van een koppelbegrenzer. Op die manier weet je dat de fietsen vast staan. Je kan de wielen nog makkelijker vastzetten door de pompgespen. De kantelbaarheid van de Thule fietsdrager voor elektrische fietsen vergemakkelijkt de toegang tot de koffer. Wil je de fietsendrager verplaatsen? Ook dat is extreem eenvoudig door de geïntegreerde handgrepen.

Als de redactie van ebikeadvies.com een fietsendrager voor een elektrische fietsen zou aanbevelen, zou het de Thule fietsendrager elektrische fietsen zijn. Geïnteresseerd in deze fietsdrager? Je kan De Thule EasyFold 931 kopen via deze link .

Main features

  • 2 fietsen
  • Volledig opplooibaar
  • Compact
  • Zeer makkelijk te gebruiken
  • Laadvermogen van 60 kg
Thule fietsendrager elektrische fietsen

Fietsendrager elektrische fietsen Pro-User Diamant - 2 fietsen

Pro-User Diamant fietsendrager voor elektrische fietsen is ook een super populaire fietsendrager die uitermate geschikt is voor elektrische fietsen. Hij kan met gemak 2 elektrische fietsen vervoeren. Hij heet niet voor niets de Diamant Bike Lift’‘. De Pro-User fietsdrager is een zeer geavanceerde ingebouwde fietslift. Hij is zelfs verkozen door de Consumentenbond als beste koop in 2012, 2014, 2015 en 2016. Zijn laadvermogen bedraagt 60 kilogram en is dus ideaal voor elektrische fietsen of e-bikes. Natuurlijk kan je ook gewone fietsen vervoeren met deze geavanceerde fietsdrager. Waarom vinden wij deze fietsendrager elektrische fiets nu zo speciaal? Deze fietsendrager heeft een ingebouwde elektrische lift!

Als de redactie van ebikeadvies.com een fietsendrager voor een elektrische fietsen zou aanbevelen, zou de Pro-User Diamant Bike Lift zeker in onze top 5 staan. Geïnteresseerd in deze fietsdrager? Je kan Pro-User Diamant Fietsendrager kopen via deze link

Main features

  • 2 fietsen
  • Elektrische ingebouwde lift
  • Compact
  • Zeer makkelijk te gebruiken
  • Laadvermogen van 60 kg
Fietsendrager elektrische fiets
Fietsendrager elektrische fiets


Fietsendrager elektrische fietsen Pro-User Diamant - 1 fietsen

Fietsendrager elektrische fiets

Fietsendrager elektrische fietsen Radius - 3 fietsen

Fietsendrager elektrische fiets

Fietsendrager elektrische fietsen Hapro - 3 fietsen

Fietsendrager elektrische fiets

Ontdek de beste e-bikes in 2023Ontdek de beste refurbished elektrische fietsen