Ontdek de beste fietsvakanties

Fietsvakantie met bagagevervoer? Tips voor je boekt

Wil je op fietsvakantie met bagagevervoer? Ontdek waar je op moet letten bij je zoektocht naar een fietsreis met bagagetransport. Steeds meer mensen gaan op reis met de fiets. De redactie van E-bikeadvies zocht het voor je uit.
Ontdek alle beste fietsvakantiesOntdek de beste fietsvakantie met bagagevervoer
Fietsvakantie met bagagevervoer

Fietsvakantie met bagagevervoer? Een geweldige trip!

Droom jij ervan om op fietsvakantie te gaan met bagagevervoer en ben je op zoek naar meer informatie of de top bestemmingen? Ben je al enkele keren op een fietsvakantie met bagagevervoer geweest en wil je opnieuw gaan? Lees dan zeker verder om alles te weten te komen over fietsreizen met bagagevervoer, welke bestemmingen ideaal zijn, waar je deze fietsvakanties kan boeken, waar je allemaal aan moeten denken bij het boeken van zo'n reis, kortom, lees deze tekst als je helemaal klaar wil zijn om een reis te boeken voor een fietsvakantie met bagagevervoer!

Een geweldige trip door te kiezen voor een fietsvakantie met bagagevervoer

Wie dacht dat je ver hoeft te reizen voor een geweldige reis, heeft het mis. Sterker nog, vandaag de dag zijn er tal van alternatieven waar je uit kunt kiezen. Hierdoor kun je, in vergelijking met een vakantie met het vliegtuig of de auto, ook nog eens vele malen duurzamer reizen. Hoe doe je dat? Ga voor een geweldige trip door te kiezen voor een fietsvakantie met bagagevervoer. Dat dit type reizen met het jaar populairder wordt, is helemaal niet zo gek. We vertellen je er alles over in dit artikel, zodat je meteen een beter beeld krijgt over wat je zoal kunt verwachten.

Kies voor comfort door een fietsvakantie met bagagevervoer te boeken

Een fietsvakantie is enorm comfortabel, avontuurlijk en je ontdekt ook nog eens tal van prachtige landschappen. Stap je wel graag wat comfortabeler op de fiets en voorkom je het liefste dat je na de eerste dag fietsen al spierpijn hebt? Kies voor comfort door een fietsvakantie met bagagevervoer te boeken. Op deze manier weet je altijd zeker dat je bagage netjes op je ligt te wachten als je arriveert bij je accommodatie. Hierdoor kun je licht inpakken en bijvoorbeeld een daypack met water en voeding meenemen. Zo kan jij optimaal genieten van je fietsreis!

Fietsvakantie met bagagevervoer

Waar moet je op letten als je een fietsreis met bagagevervoer wil boeken?

Het is altijd een erg goed idee om je van tevoren goed te verdiepen in het aanbod dat er is. Er bestaan vandaag de dag namelijk tal van populaire fietsvakanties met bagagevervoer waar je uit kunt kiezen. Breng van tevoren altijd helder in kaart wat de afstand is die je graag wilt fietsen, in wat voor soort landschap je graag vakantie viert en of je bijvoorbeeld graag gebruik wilt maken van een bagagevervoer en wat er allemaal inbegrepen is. Hierdoor kun je net even wat gerichter gaan zoeken naar de reis van je leven en weet je altijd zeker dat je een geweldige tijd gaat beleven. Ga je binnenkort alleen op fietsvakantie, samen met je partner of bijvoorbeeld met een groep vrienden? Als je bagage wordt vervoert, hoef jij enkel te focussen op het leuke aspect van de fietsvakantie! Een no-brainer dus!

Prijs fietsvakantie met bagagevervoer

Denk eerst voor jezelf even na hoeveel geld je hebt om te besteden aan een fietsreis. Nadien kan je zoeken in die prijscategorie. De prijs zal voornamelijk afhangen van de duur, de luxe en de locatie van je fietsreis. Wil je 3 weken op fietsvakantie met bagagevervoer én een gehuurde elektrische fiets in Thailand met pechverhelping? Dan zal je uiteraard een pak meer betalen als je een fietsvakantie met bagagevervoer boekt met je eigen elektrische fiets voor een paar dagen in eigen land.

Bestemmingen fietsvakantie met bagagevervoer

Denk goed na over de locatie waar je naartoe wil op fietsvakantie met bagagevervoer. Wil je:

 • Zelf fietsen naar een locatie?
 • Gebracht worden naar een bestemming en daar starten met je fietsreis?

In beide gevallen kan je ervoor kiezen om ofwel je eigen fiets te gebruiken of een (elektrische) fiets te huren.

Hou bij de keuze van je locatie voornamelijk rekening met het doel van je fietsvakantie. Wil je een wielervakantie maken? Kies dan voor een bestemming met goede wegen en waar het beter weer is dan in België en Nederland. Of wil je liever of fietsvakantie met bagagevervoer met een elektrische mountainbike, een racefietsvakantie, een ontspanvakantie of gewoon een fietsvakantie om leuke natuur te ontdekken? Voor elke fietsvakantie is er de juiste oplossing!

In België kan je makkelijk een fietsvakantie boeken in de Ardennen, in Nederland in de Waddeneilanden, zo heeft elke regio zijn speciale populaire plekjes voor een fietsreis met bagagevervoer.

fietsvakantie met bagagevervoer

Groep of individu fietsvakantie met bagagevervoer

Wil je een groepsreis met bagagevervoer? Ga je met je vrienden? Wil je met je partner of net met andere singles op fietsvakantie met bagagevervoer? Er zijn verschillende soorten fietsreizen die gericht zijn op deze verschillende doelgroepen.

Kies de juiste (elektrische) fiets

Kies altijd je fiets in functie van het soort weg, het weer, je conditie en het doel van je fietsvakantie.

Elektrische fiets

Als je op voorhand weet dat je een moeilijke weg in de modder met veel kilometers moet afleggen dagelijks, kies dan voor een elektrische fiets!

Verder heb je de keuze tussen populaire elektrische fietssoorten, zoals:

 • Elektrische mountainbike fietsvakantie met bagagevervoer
 • Elektrische racefiets fietsvakantie met bagagevervoer
 • Elektrische stadsfiets fietsvakantie met bagagevervoer
 • Elektrische trekfiets fietsvakantie met bagagevervoer
 • Elektrische bakfiets fietsvakantie met bagagevervoer
 • Elektrische vouwfiets fietsvakantie met bagagevervoer
 • Elektrische mountainbike fietsvakantie met bagagevervoer
 • Speed pedelec fietsvakantie met bagagevervoer
 • Elektrische fiets met middenmotor fietsvakantie met bagagevervoer
 • Elektrische fiets met riemaandrijving fietsvakantie met bagagevervoer
 • Elektrische fatbike fietsvakantie met bagagevervoer
 • Elektrische fiets met lage instap fietsvakantie met bagagevervoer
 • Elektrische hybride fietsvakantie met bagagevervoer

Voor een overzicht van alle soorten elektrische fietsen kan je een kijke nemen bij de lijst van 'beste elektrische fietsen'

beste fietsvakantie

Beste fietsvakantie met bagagevervoer

Volgens de redactie van ebikeadvies.com is de beste fietsvakantie met bagagevervoer het 4 of 5-daags Klavertje Vier Fiets of Wandel Arrangement van Fletcher Hotels.

Het Klavertje Vier Arrangement

Het Klavertje Vier Arrangement is een 4- of 5-daags Fiets of Wandel Arrangement.

Je kan kiezen voor een 4 of 5 dagen fietsvakantie met bagagevervoer! Maak je geen zorgen om je bagage want die wordt van hotel naar hotel gebracht met het dagelijkse bagagetransport.

Je overnacht in de 3 of 4 luxe Fletcher hotels en je kan van hotel naar hotel fietsen via de leuke fietsroutes. Ook een uitgebreid ontbijt en een 3-gangenmenu zijn inbegrepen.

Tijdens het boeken heb je de keuze om te kiezen voor een gewone of een elektrische fiets.

✔ Overnachting in Fletcher hotels

✔ Uitgebreid ontbijt

✔ 3-gangen menu

✔ Bagagevervoer naar het volgende hotel

Je kan kiezen tussen fietsvakanties met bagagevervoer aan de kust, in de natuur, voor cultuur of speciaal voor de winter.

Ben jij op zoek naar deze fietsreis of wil je meer info over deze fietsvakantie? Klik op deze link.

Ontdek de beste fietsvakantie met bagagevervoer

Van alle gemakken voorzien tijdens een luxe fietsvakantie met bagagevervoer

Kies je voor een van de luxe fietsvakanties met bagagevervoer? Dan weet je altijd dat je van alle gemakken voorzien bent. Denk hierbij aan een luxe (elektrische) fiets waar je comfortabel de hele dag op fiets en accomodaties die aan de hoogste standaarden voldoen. Zo geniet je bijvoorbeeld iedere avond van een heerlijk bad en iedere ochtend staat er een fijn ontbijtje op je te wachten. Hierdoor stap je weer helemaal uitgerust op de fiets en start je voldaan aan het volgende avontuur. Een luxe vakantie is gelukkig in tal van prijsklassen te boeken, zodat er voor ieder altijd wel wat wils is.

Een klein budget? Kies voor een goedkope fietsvakantie met bagagevervoer

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever rekening wilt houden met een klein budget. Kies voor een goedkope fietsvakantie met bagagevervoer in eigen land. Hierdoor boek je een fietsvakantie met je eigen (elektrische) fiets en kun je bijvoorbeeld lekker dichtbij huis starten aan een paar dagen vakantie. Hierdoor geniet je nog steeds van een leuk avontuur in de buitenlucht en eenmaal thuis voelt het alsof je weken weg bent geweest.

Wil je zelf je eigen fiets meenemen op fietsvakantie of gewoon eentje kiezen die je kan huren voor op je fietsvakantie? Ontdek hier de

Fietsvakantie met bagagevervoer

Ontdek de BESTE fietsvakantie bestemmingen

We willen iedereen op de hoogte houden van fietsvakantie bestemmingen en reizen en helpen mensen de juiste keuzes te maken. Wij willen een positiviteit geven aan alles wat met de fiets te maken heeft en om die reden willen wij jou helpen de ideale fietsvakantie te boeken.
Ontdek de beste fietsvakanties
Fietsvakantie met bagagevervoer

Wij van ebikeadvies.com helpen onze klanten iedere dag om de perfecte elektrische fiets te vinden voor hun leven. Weet jij nog niet precies wat je nodig hebt, of waar je op moet letten bij de aanschaf van een elektrische fiets? Wij hebben de belangrijkste zaken duidelijk uitgelegd en op een rijtje gezet. Lees onze artikelen en bekijk onze site om een goed beeld te krijgen. Bekijk alle tips en info om te ontdekken welke elektrische fiets het beste bij jouw past!

E-Bike Advies