Ontdek de beste fietsvakanties

Beste fietsvakantie Griekenland

Mensen die op zoek zijn naar een ideaal fietsvakantie in Griekenland, moeten weten over welke steden in Griekenland ze het beste hun pedaal kunnen bieden. Van de prachtige natuur en talrijke historische monumenten tot de gastvrije mensen, er is genoeg om in Griekenland te verkennen en wat je ervan zou kunnen verwachten. Ontdek hier de beste fietsvakantie in Griekenland!
Ontdek de beste fietsvakantiesOntdek de beste fietsvakantie Griekenland
Beste fietsvakantie Griekenland

Top fietsvakanties Griekenland

Ben je opzoek naar een onvergetelijke fietsvakantie? Griekenland is de perfecte locatie om te genieten van de prachtige landschappen, heerlijk eten en een uitgebreide cultuur. In dit artikel gaan we dieper in op de beste routes, waar je terechtkunt voor vervoer en accommodatie en wat je nog meer kunt doen tijdens je fietsvakantie in Griekenland.

Top 10 fietsvakanties Griekenland

1. Zakynthos
2. Kefalonia
3. Lefkada
4. Paxoi
5. Ithaka
6. Pelion
7. Skyros
8. Evia
9. Andros
10. Hydra

beste fietsvakantie

Beste fietsvakantie

Volgens de redactie van ebikeadvies.com is de beste fietsvakantie het 4 of 5-daags Klavertje Vier Fiets of Wandel Arrangement van Fletcher Hotels.

Het Klavertje Vier Arrangement

Het Klavertje Vier Arrangement is een 4- of 5-daags Fiets of Wandel Arrangement.

Je kan kiezen voor een 4 of 5 dagen fietsvakantie! Maak je geen zorgen om je bagage want die wordt van hotel naar hotel gebracht met het dagelijkse bagagetransport.

Je overnacht in de 3 of 4 luxe Fletcher hotels en je kan van hotel naar hotel fietsen via de leuke fietsroutes. Ook een uitgebreid ontbijt en een 3-gangenmenu zijn inbegrepen.

Tijdens het boeken heb je de keuze om te kiezen voor een gewone of een elektrische fiets.

✔ Overnachting in Fletcher hotels

✔ Uitgebreid ontbijt

✔ 3-gangen menu

✔ Bagagevervoer naar het volgende hotel

Je kan kiezen tussen fietsvakanties aan de kust, in de natuur, voor cultuur of speciaal voor de winter.

Ben jij op zoek naar deze fietsreis of wil je meer info over deze fietsvakantie? Klik op deze link.

Ontdek de beste fietsvakantie Griekenland

Wat zijn populaire fietsbestemmingen in Griekenland?


Griekenland is een populaire bestemming onder fietsers, vanwege de vele mooieplekken die het te bieden heeft. Er zijn verschillende routes die je kuntnemen, afhankelijk van je fitnessniveau en interesses. Sommige van de meestpopulaire routes in Griekenland zijn:

De Olympia Route

Deze route gaat langs de ruïnes van de oude stad Olympia,waar de Eerste Olympische Spelen werden gehouden. Je kunt ook een bezoekbrengen aan het museum met archeologische vondsten uit deze periode. De routeis ongeveer 120 kilometer lang en kan in drie tot vier dagen worden afgelegd.

De Peloponnesus Route

Deze route gaat door het schiereiland Peloponnesus enis ongeveer 200 kilometer lang. Het is een mooie tocht door heuvels en dalen,langs olijfplantages en kleine dorpjes. Je kunt er vier tot vijf dagen overdoen.

De Egeïsche Kust Route

Deze route gaat langs de kust van het EgeïscheZeegebied en is ongeveer 500 kilometer lang. Je kunt er een week of meer vooruittrekken om alle bezienswaardigheden te zien.

De Pelion Route

Deze route gaat door het berggebied van Pelion, met deberoemde boomklimmersdorpjes. Het is ongeveer 140 kilometer lang en kan in drietot vier dagen worden afgelegd.

Fietsvakanties met overnachting of dagtochten?

Wanneer je opzoek bent naar een mooie en ontspannen fietsvakantie in Griekenland, dan is hetbelangrijk om te beslissen of je kiest voor dagtochten of tochten metovernachting. Beide hebben namelijk hun eigen voordelen. Zo is eenfietsvakantie met overnachting perfect als je wilt genieten van de mooie natuuren de rust die daarbij komt kijken, terwijl een dagtocht juist ideaal is als jegraag de verschillende bezienswaardigheden van Griekenland wilt zien.

Wat je ook kiest, er is altijd wel iets moois te zien in Griekenland. Het landheeft namelijk prachtige bergen, bosrijke gebieden, indrukwekkende historische monumenten en uitgestrekte strandlandschappen. Kortom: er is genoeg te doen tijdens een fietsvakantie in dit mooie land!

Beste fietsvakantie Griekenland

Wat kost een fietsvakantie in Griekenland?

De kosten vaneen fietsvakantie in Griekenland hangen af ​​van de route die je neemt en hoe luxe je het wilt maken. Als je bijvoorbeeld kiest voor een rustige fietstocht langs de kust, dan zijn de kosten vaak laag. Maar als je wilt genieten van een actieve vakantie met veel bezienswaardigheden en excursies, dan zullen de kosten hoger liggen.

Wil je zelf je eigen fiets meenemen op fietsvakantie of gewoon eentje kiezen die je kan huren voor op je fietsvakantie? Ontdek hier de

Beste fietsvakantie Griekenland

Tips voor een fietsvakantie door typische gebieden in Griekenland

Fietsen door typische gebieden van Griekenland kan een geweldig avontuur zijn, maar het is belangrijk om voorbereid te zijn.

 Ten eerste moet u uw route zorgvuldig plannen en rekening houden met het terrein. Het Griekse landschap kan bergachtig zijn, dus het is belangrijk om een fiets met de juiste versnelling te hebben en voorbereid te zijn op steile beklimmingen.

 Ten tweede moet u rekening houden met de weersomstandigheden. Griekenland kan in de zomer erg heet worden, dus plan uw ritten voor de koelere delen van de dag en neem voldoende water en zonnebrandcrème mee.

 Ten derde kunnen de wegen in Griekenland druk zijn, dus het is belangrijk om de verkeersregels te volgen en goed zichtbare kleding te dragen. Neem bovendien de tijd om enkele culturele en historische bezienswaardigheden langs de weg te verkennen, zoals oude ruïnes of charmante vissersdorpjes. Proef ook de heerlijke lokale keuken, waaronder verse zeevruchten en traditionele Griekse gerechten.

 Met deze tips kunt u een veilige en plezierige fietstocht maken door het prachtige landschap en de culturele rijkdom van Griekenland.

Ontdek de BESTE fietsvakantie bestemmingen

We willen iedereen op de hoogte houden van fietsvakantie bestemmingen en reizen en helpen mensen de juiste keuzes te maken. Wij willen een positiviteit geven aan alles wat met de fiets te maken heeft en om die reden willen wij jou helpen de ideale fietsvakantie te boeken.
Ontdek de beste fietsvakanties
Beste fietsvakantie Griekenland

Wij van ebikeadvies.com helpen onze klanten iedere dag om de perfecte elektrische fiets te vinden voor hun leven. Weet jij nog niet precies wat je nodig hebt, of waar je op moet letten bij de aanschaf van een elektrische fiets? Wij hebben de belangrijkste zaken duidelijk uitgelegd en op een rijtje gezet. Lees onze artikelen en bekijk onze site om een goed beeld te krijgen. Bekijk alle tips en info om te ontdekken welke elektrische fiets het beste bij jouw past!

E-Bike Advies