Ontdek de beste fietsvakanties
Beste fietsvakantie Engeland

Top 10 fietsvakanties Engeland

1. Flatford, Suffolk - voor natuurliefhebbers
2. Cotswold Hills, Gloucestershire - een klassieker
3. Wight Way, Isle of Wight - pittoreske routes
4. Jurassic Coast, Dorset - spectaculaire kustlijn
5. Peak District, Derbyshire - imponerende heuvels en valleien
6. Norfolk Broads, Norfolk - rustig watergebied
7. South Downs, Sussex - zonnige hellingen
8. Lake District, Cumbria - schitterende meren en bergen
9. Northumberland Coast, Northumberland - ruige kustlijn
10. Yorkshire Dales, Yorkshire - unieke landschap

beste fietsvakantie

Beste fietsvakantie

Volgens de redactie van ebikeadvies.com is de beste fietsvakantie het 4 of 5-daags Klavertje Vier Fiets of Wandel Arrangement van Fletcher Hotels.

Het Klavertje Vier Arrangement

Het Klavertje Vier Arrangement is een 4- of 5-daags Fiets of Wandel Arrangement.

Je kan kiezen voor een 4 of 5 dagen fietsvakantie! Maak je geen zorgen om je bagage want die wordt van hotel naar hotel gebracht met het dagelijkse bagagetransport.

Je overnacht in de 3 of 4 luxe Fletcher hotels en je kan van hotel naar hotel fietsen via de leuke fietsroutes. Ook een uitgebreid ontbijt en een 3-gangenmenu zijn inbegrepen.

Tijdens het boeken heb je de keuze om te kiezen voor een gewone of een elektrische fiets.

✔ Overnachting in Fletcher hotels

✔ Uitgebreid ontbijt

✔ 3-gangen menu

✔ Bagagevervoer naar het volgende hotel

Je kan kiezen tussen fietsvakanties aan de kust, in de natuur, voor cultuur of speciaal voor de winter.

Ben jij op zoek naar deze fietsreis of wil je meer info over deze fietsvakantie? Klik op deze link.

Ontdek de beste fietsvakantie Engeland

Wat zijn populaire fietsbestemmingen in Engeland?

Engeland is een van de populairste bestemmingen voor fietsers, met veel verschillende routes die door het land leiden. Hier zijn de beste fietsvakanties die je in Engeland kunt fietsen:

1. The Cotswolds Way

Een route van 102 mijl die door de schilderachtige Cotswolds regio loopt. Er zijn veel verschillende plekken om te verblijven, dus je kunt gemakkelijk een paar dagen uitstippelen en alles rustig bekijken.

2. Coast to Coast

Deze indrukwekkende route loopt van west naar oost over het noordelijke deel van Engeland, langs de kustlijn en door de Lake District National Park. Het is een uitdaging van ongeveer 200 mijl, dus neem genoeg tijd voor deze fietstocht.

3. The Great North Road

Deze route volgt de oude coaching weg die Londen met Edinburgh verbond en is nu een favoriet onder fietsers. Er zijn tal van pitstops op de route. Zeker een aanrader!

Fietsvakanties met overnachting of dagtochten?

Als je van plan bent een fietsvakantie in Engeland te maken, zijn er verschillende opties open voor jou. Je kunt ervoor kiezen om alleen dagtochten te maken of een aantal overnachtingen in te plannen. Beide hebben verschillende voordelen.

Als je kiest voor dagtochten, is het voordeel dat je niet hoeft te reizen met al je bagage. Je bent ook minder beperkt door de tijd en kunt meer kilometers maken dan wanneer je overnachtingsplaatsen moet zoeken. Het nadeel is dat je ‘s avonds terug moet reizen naar je uitgangspunt en dat kan vermoeiend zijn.

Als je kiest voor fietsvakanties met overnachting, heb je het voordeel dat je ‘s avonds kan bijkomen van een lange dag op de fiets en dat je niet elke dag hoeft te reizen. Je hebt wel de last van al je bagage, maar dit is meestal minder vermoeiend!

Beste fietsvakantie Engeland

Wat kost een fietsvakantie in Engeland?

Een fietsvakantie in Engeland is niet goedkoop. U moet ervoor zorgen dat u een budget hebt van ongeveer £ 1000 voor een week. Dit is inclusief de kosten van de vlucht, huurfiets, hotels en maaltijden. Als je besluit om een gids te boeken, moet je rekening houden met extra kosten.

Wil je zelf je eigen fiets meenemen op fietsvakantie of gewoon eentje kiezen die je kan huren voor op je fietsvakantie? Ontdek hier de

Beste fietsvakantie Engeland

Tips voor een fietsvakantie door typische gebieden in Engeland

1. Plan je route van tevoren. Kies een aantal mooie plekken uit waar je wilt stoppen en bekijk de routes die daar naartoe leiden. Er zijn veel goede fietskaarten beschikbaar die je hierbij kunnen helpen.

2. Neem genoeg rust. In Engeland is het verstandig om geregeld even te stoppen om bij te komen van de inspanning. Dit is vooral belangrijk als je niet dagelijks fietst.

3. Zorg ervoor dat je materialen in orde zijn. Zorg ervoor dat je bandenspanning goed is en controleer of alle onderdelen van je fiets in goede staat zijn voordat je vertrekt. Het laatste wat je wilt is dat er onderweg iets verslijt of breukt en dat je dan verdwaalt in een onbekend gebied!

4. Wees voorbereid op weersomstandigheden. In Engeland kan het weer snel omslaan, dus zorg ervoor dat je altijd een regencape bij hebt!

Ontdek de BESTE fietsvakantie bestemmingen

We willen iedereen op de hoogte houden van fietsvakantie bestemmingen en reizen en helpen mensen de juiste keuzes te maken. Wij willen een positiviteit geven aan alles wat met de fiets te maken heeft en om die reden willen wij jou helpen de ideale fietsvakantie te boeken.
Ontdek de beste fietsvakanties
Beste fietsvakantie Engeland

Wij van ebikeadvies.com helpen onze klanten iedere dag om de perfecte elektrische fiets te vinden voor hun leven. Weet jij nog niet precies wat je nodig hebt, of waar je op moet letten bij de aanschaf van een elektrische fiets? Wij hebben de belangrijkste zaken duidelijk uitgelegd en op een rijtje gezet. Lees onze artikelen en bekijk onze site om een goed beeld te krijgen. Bekijk alle tips en info om te ontdekken welke elektrische fiets het beste bij jouw past!

E-Bike Advies